Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Maak het onzichtbare zichtbaar, het onhoorbare hoorbaar, het onderbewuste tastbaar. In deze jaartraining gaan we aan de slag met de techniek van opstellingen omdat die spanningsvelden binnen systemen en alle innerlijke ervaringen van de gevoelswereld zichtbaar kan maken. Het vertrekpunt is meestal een probleem dat centraal wordt “opgesteld” om zo de verstrikkingen (individueel, familiaal, relaties, werkomgeving, dromen…) aan het licht te  brengen. Zowel een familie-opstelling als “mijn grote verlangen”-opstelling, een relationele-opstelling, een ziektebeeld, een organisatie… zullen aan bod komen. Ook het werken met individuele opstellingsmethodieken wordt aangeleerd. Eventueel kan er ook een dag opstellingswerk met paarden worden toegevoegd.

In het morfogenetische veld is continu de informatie van het verleden, het heden en de toekomst aanwezig. Hiervan maken we dan ook gebruik om d.m.v. “evolutionaire” opstellingen de groeiprocessen zichtbaar te maken en te laten ervaren. Heelmaking van familiale belastingen, relationele beslommeringen die generaties lang worden meegedragen kan verschijnen. Ook binnen de bedrijvenwereld zijn opstellingen een mooie tool. O.a. loopbaantrajecten kunnen worden opgesteld. De gevoelsverankering creëert een innerlijk kompas dat ons begeleidt op de Weg van onze levensreis.

Regelmatig maken we gebruik van duiding om de symbolieken en de gevoelservaringen nog meer zichtbaar te maken.

Deze opleiding heeft als doel om een beperkte hoeveelheid theorie aan te reiken, vooral ervaringsgericht te oefenen en praktisch technisch te trainen. Zowel psychotherapeuten en hulpverleners zijn doelpubliek. Je kan ook deelnemen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling. Opnieuw deelnemen als verdieping, met extra duiding is ook een mogelijkheid.

10 woensdagen van 9.30u tot 16.30u

Start 25 september, 23/10, 27/11, 18/12, 22/1, 19/2, 25/3, 22/4, 20/5 en 17/6

 

INSCHRIJVEN

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Opmerkingen

Ik wil mij graag abonneren op de nieuwsbrief